فشار خون فشار خون .

فشار خون

خوراكي هاي گياهي براي كاهش فشار خون

خوراكي هاي گياهي براي كاهش فشار خون

براي كاهش سريع فشار خون بالا توصيه مي شود در برنامه غذايي خود از متعادل كننده هاي فشار ون استفاده كنيد تا اينكه به سراغ داروهاي پرعارضه برويد.ليستي از توصيه هاي خوشمزه و نسخه هاي گياهي طب سنتي را براي كاهش فشار خون در ادامه مطلب خواهيد شناخت.كاهش فشار خون
نسخه ها و داروهاي گياهي براي كاهش فشار خون بالا

گياه پنجه گربه اي (اونكاريا) : از گياهاني است كه در طب سنتي چيني براي درمان بيماري فشارخون و بيماري هاي عصبي استفاده مي شود. اين گياه با تأثير بر ورودي هاي كلسيم در سلول ها به پايين آمدن فشارخون كمك مي كند. اين گياه به صورت مكمل وجود دارد.

 زالزالك : يك درمان گياهي مؤثر براي كاهش فشار خون است كه هزاران سال در طب سنتي چين بكار برده شده است. جوشانده ي زالزالك تمام خواص مفيد براي سلامت قلب و عروق، كاهش فشار خون، پيشگيري از لخته شدن خون در رگ ها و افزايش جريان خون را داراست. و مكمل هاي آن به صورت قرص، شربت و چاي در بازار موجود است.

تخم كرفس : براي طعم دار كردن سوپ و غذاهاي ديگر استفاده مي شود. در طب چيني از تخم كرفس براي كاهش فشار خون استفاده مي شود، و البته مطالعات نيز اين موضوع را تاييد مي كند. علاوه بر اين مي توانيد از آب كرفس نيز براي پايين آوردن فشارخون استفاده كنيد. بطوركلي كرفس ادرارآور است و به همين دليل در پايين آوردن فشارخون موثر مي باشد.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۸ مهر ۱۳۹۶ساعت: ۰۴:۳۸:۰۳ توسط:رويا موضوع:

پرفشاري خون

فشار خون بالا يا پرفشاري خون (به انگليسي: Hypertension) كه گاهي به آن پرفشاري شرياني گفته مي‌شود، يك بيماري مزمن است كه در آن فشار خون در شريان‌ها بالا مي‌رود. به دنبال اين افزايش فشار، قلب بايد براي حفظ گردش خون در رگ‌هاي خوني شديدتر از حالت طبيعي فعاليت كند. فشار خون شامل دو مقياس سيستولي و دياستولي است كه وابسته به انقباض (سيستول) يا شل شدن (دياستول) ماهيچه قلب بين ضربان‌ها مي‌باشند. در حالت استراحت، فشار خون طبيعيِ سيستولي (يا حداكثر فشار خون) بين ۱۰۰ تا ۱۴۰ ميلي‌متر جيوه و فشار خون طبيعي دياستولي (يا حداقل فشار خون) بين ۶۰ تا ۹۰ ميلي‌متر جيوه است. در صورتي كه فشار خون بطور مزمن برابر يا بيش از ۱۴۰ بر روي ۹۰ ميلي‌متر جيوه باشد، فرد از فشار خون بالا رنج مي‌برد. نزديك به ۵۰ درصد از مبتلايان به فشار خون از بيماري خود مطلع نيستند و بسياري از بيماران به صورت تصادفي از فشار خون خود با خبر مي‌شوند. درصد زيادي از بيماران مبتلا به فشار خون، بيماري خود را كنترل نمي‌كنند.[۱]

پرفشاري خون در يكي از دو گروه پرفشاري اوليه يا پرفشاري ثانويه قرار مي‌گيرد. حدود ۹۰ تا ۹۵ درصد از موارد از نوع پرفشاري اوليه هستند و اين بدان معناست كه هيچ دليل پزشكي مشخصي براي آن وجود ندارد.[۲] ۵ تا ۱۰ درصد ديگر از نوع پرفشاري ثانويه هستند كه شرايط تأثير گذار بر كليه‌ها، شريان‌ها، قلب يا دستگاه غده درون‌ريز باعث ايجاد آن مي‌شوند.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۸ مهر ۱۳۹۶ساعت: ۰۴:۳۷:۱۹ توسط:رويا موضوع: